Πολιτική Απορρήτου

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το GamGod! Αυτή η Πολιτική Απορρήτου περιγράφει πώς η GamGod ("εμείς", "μας" ή "εμείς") συλλέγει, χρησιμοποιεί, αποκαλύπτει και προστατεύει τα προσωπικά σας στοιχεία όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας ή χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας.

Πληροφορίες που Συλλέγουμε:

Ενδέχεται να συλλέξουμε προσωπικές πληροφορίες, όπως το όνομά σας, τη διεύθυνση email σας και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία παρέχετε οικειοθελώς όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας ή όταν επικοινωνείτε μαζί μας.

σι. Δεδομένα χρήσης:

Συλλέγουμε αυτόματα πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή σας και τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με τον ιστότοπό μας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη διεύθυνση IP, τον τύπο του προγράμματος περιήγησης, τις σελίδες που επισκεφτήκατε και την ώρα και την ημερομηνία της επίσκεψής σας.

Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας: ένα. Παροχή Υπηρεσιών:

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία για να παρέχουμε τις υπηρεσίες που ζητάτε, όπως την παροχή κριτικών καζίνο και σχετικού περιεχομένου.

Σύνδεσμοι τρίτων:

Ο ιστότοπός μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς ιστότοπους τρίτων. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις πρακτικές απορρήτου, το περιεχόμενο ή τις πολιτικές αυτών των τοποθεσιών τρίτων.

Ασφάλεια:

Λαμβάνουμε εύλογα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, αποκάλυψη, τροποποίηση και καταστροφή. Ωστόσο, καμία μέθοδος μετάδοσης μέσω Διαδικτύου ή ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεν είναι 100% ασφαλής.

Οι επιλογές σας:

Μπορείτε να επιλέξετε να μην παρέχετε ορισμένες προσωπικές πληροφορίες, αλλά αυτό μπορεί να περιορίσει τη δυνατότητά σας να χρησιμοποιείτε ορισμένες λειτουργίες του ιστότοπού μας.

Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη λήψη διαφημιστικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ακολουθώντας τις οδηγίες σε αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Απόρρητο παιδιών:

Οι υπηρεσίες μας δεν απευθύνονται σε άτομα κάτω των 18 ετών. Εάν αντιληφθούμε ότι έχουμε συλλέξει προσωπικές πληροφορίες από ένα παιδί κάτω των 18 ετών, θα λάβουμε μέτρα για τη διαγραφή αυτών των πληροφοριών.

Αλλαγές σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου:

Διατηρούμε το δικαίωμα να ενημερώσουμε ή να τροποποιήσουμε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου ανά πάσα στιγμή. Η ημερομηνία της τελευταίας ενημέρωσης θα αναφέρεται στην κορυφή αυτής της σελίδας.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με αυτήν την Πολιτική Απορρήτου, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@gamgod.com

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συναινείτε με τους όρους αυτής της Πολιτικής Απορρήτου.